Algebehandling

Effektiv algebehandling af tag, fliser og facade

I det danske klima udgør alger ofte en udfordring for mange. Med tiden vil vind og vejr danne grobund for alger på fliser, facader, tag og andre udvendige overflader. 
Alger, flisepest mm. kan være svære at slippe af med, og derfor er den mest effektive løsning, at lade professionelle udføre en grundig algebehandling.

Hos Rasmus Gaj Jessen Tømrer- & Montagearbejde udfører vi algebehandlinger, der får dit tag, din facade eller dine fliser til at se ud som nye igen. 
Når vi udfører algebehandling, hjælper vi overfladerne af med flisepest, alger og begroninger, der er med til at lave skade. På den måde bliver overfladen styrket, og vælger man at efterfølgende en imprægnering, vil overfladerne være meget mere modstandsdygtige overfor vind og vejr. 

4 grunde til at få udført algebehandling:

Der er flere gode grunde til at få udført algebehandling, hvis din bolig eller fliser er plaget af alger. For udover at det forbedrer udseendet af taget, fliserne eller facaden væsentligt, er det også økonomisk fordelagtigt, da behandlingen kan forlænge tagstens, fliser og andre overfladers levetid betydeligt.

  • Får tag, facade og fliser til at se ud som nye igen
  • Forebygger at tagsten knækker eller springer i frostperioder
  • Er en væsentligt billigere løsning end at skifte tagsten, fliser eller facade
  • Forlænger levetiden på fliser, facader og tag

Som din samarbejdspartner kan du forvente at vi udfører en grundig algebehandling, uden at gå på kompromis med kvaliteten af resultatet.

Er det ved at være tid til en algebehandling?

Er du selv bosat, har et sommerhus eller en virksomhed i Varde, Blåvand, Esbjerg eller omegn, der kunne trænge til en algebehandling? Så kontakt Rasmus Gaj Jessen Tømrer- & Montagearbejde allerede i dag, og lad os hjælpe dig med at få dit tag, fliser eller facade til at skinne igen. 

Kontakt os i dag på telefon 61 12 12 44 eller send en mail til agervigvej36@mail.dk, eller benyt vores kontaktformularen på siden, så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud på førsteklasses algebehandling.
Vi kører både ud til private og erhvervskunder i Varde, Esbjerg, Blåvand og nærliggende områder. 

Kontakt os for en god aftale

Ydelser

Algebehandling

Forespørg pris